İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti’nin, Türkiye’nin içinde bulunduğu şartlar ve adaletsizliğe cevap verir bir şekilde siyasetin merkezine “insanı” alarak kurulmuş olduğunun altını çizdi.

İYİ Parti İl Teşkilatı tarafından dün akşam Ticaret ve Sanayi odası (TSO) Fuar Alanı’nda iftar programı düzenlendi. İftarda bir konuşma yapan İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, iktidar partisi Çorum milletvekilinin ‘ülkenin geleceğinin AK Parti siyasetiyle kurtulur’ diyerek destek istediğini belirterek, “Eğer bu siyaset elinde Kur’an, dilinde yalan, kursağında haramsa biz bu siyaseti tanımıyoruz” dedi.

MEMLEKET KALDI ÜÇ BEŞ SÜTSÜZE

“Bugünkü iktidar, siyaseti ibadethanelerin, eğitim kurumlarının içine sokarak, hatta propaganda zemini yapılan yer haline dönüştürmüştür” diyen Özsaçmacı, iktidar partisinin Çorum milletvekili de ülkenin geleceğinin AKP siyasetiyle kurtulacağını söyleyerek destek istiyor. Eğer bu siyaset elinde Kur’an, dilinde yalan, kursağında haramsa biz bu siyaseti tanımıyoruz. Ve bu siyasette de yokuz. O milletvekili bugünkü iktidarı bu şekilde anlatıyor bize. Bir ozanımızın ifadesi ile; ‘süt süze süt süze, süzgeç yok ki süt süze, memleket kaldı üç beş sütsüze.” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’e desteklerini beklediklerini ifade eden Özsaçmacı, “Bunlardan kurtulmanın çaresi İYİ Parti’yi iktidar, Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaktır” ifadelerinde bulundu.