AK Parti İl Kadın Kolları teşkilatı, Ramazan ayında yaptıkları ziyaretlerle paylaşmanın, komşuluğun, muhabbetin manevi hazzına erişiyor.

İl kadın kolları teşkilatı ramazan vesilesiyle iftarlarda yaptıkları ziyaretlerde çaldıkları her kapıya sıcak pide, hurma, zemzem ve tesbih götürüyor.

Yapılan ziyaretlerde ev sahipleri ramazanda kapılarının çalınmış olmasından dolayı mutluluklarını dile getirirken çoğu kez, “Ramazanda iftar sofralarına yalnız oturmanın burukluğunu yaşarken AK Parti kadın kollarının ziyaretleri ile sofralarının şenlendiği, ziyaretleri için Allah razı olsun " ifadelerini kullandılar.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir "Yaptığımız ziyaretlerde amacımız ramazanın manevi hazzını gönül sofralarında sıcak pide kokusunda, dost muhabbetinde buluyoruz. Apartman kültürüyle insanların birbirinden kopan komşuluk bağlarını yeniden ayakta tutabilmek için eski ramazan geleneklerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Çaldığımız her kapı dostluğa, muhabbete, huzura açılıyor. Huzur ve esenlik dolu daha nice ramazanlara ulaşmayı nasip etsin Rabbim" dedi.