2002 yılından beri iktidarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi’nde teşkilatlar üye sayılarını her geçen gün artırmaya devam ediyorlar. Çorum’da üye sayısı konusunda ülke ortalamasının üstünde bir performans sergileyen AK Parti Teşkilatlarının özellikle çalışmalarında en büyük destekçisi olan gençler de boş durmayarak partilerine yeni isimleri kazandırıyorlar.
Önceki gün Seydim Belgesi’nden 50 genç, Gençlik Kolları Teşkilatının çalışması neticesinde toplu halde AK Parti’ye üye oldular. Parti İl Merkezi’nde düzenlenen katılım törenine Gençlik Kolları İl Başkanı Erhan Akar, İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Bayraklı, gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı.
Törende bir konuşma yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar, Türkiye’de vizyonunu ve ufkunu değiştiren ve ülkenin geleceğini şekillendirmek adına çaba gösteren Genel Başkanları ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda ilerlemeye devam ettiklerini ve ona layık gençlik olmak adına çalıştıklarını ifade etti.
Seydim Beldesi’nde partilerine teveccüh gösteren gençlerin katılımlarını gerçekleştirmek adına böyle bir organizasyonu tertiplediklerini söyleyen Gençlik Kolları İl Başkanı Akar, partilerine halkın verdiği desteğin her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü, bunun da teşkilat mensupları olarak kendilerine mutlu ettiğini dile getirdi. Seydimli gençlerin de partilerine katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Partimize hoş geldiniz” diyen Erhan Akar, il gençlik kolları başkanı olarak Seydimli gençlerin de her zaman arkasında duracağını ve karşılaşabilecekleri olası sorunlarını çözmek için elinden geleni yapacağını dile getirdi.
Erhan Akar, tüm gençlere teşekkür ederek tek tek rozetlerini taktı ve bu katılımın önce Türkiye, sonra Çorum ve daha sonra da Seydim için hayırlara vesile olmasını temenni etti.
Gençlerin katılımında önemli rol üstlenen ve bundan dolayı da İl Gençlik Kolları Başkanı Erhan Akar’ın özellikle teşekkür ettiği Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Ahmet Bayraklı da, kendisinin de Seydimli olduğunu, Seydimli gençlerin toplu olarak AK Parti’ye katılmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.