Çorum eski milletvekili Muharrem Şemsek Arpacı’nın cenazesine katılarak vefalı bir insan olduğunu bir kez daha gösterdi.Cenazede ülkücüler Şemsek ile hasret giderdi.

Arpacı, 2 Ocak günü yaptığı sosyal medya paylaşımında, "Dostlar!.. Şu Adana’da yüreğir Başkent Hastanesindeyim. Yarın By-pass ameliyatı olacağım Allah (C.C.) izin verirse. Haklınızı helal edin. Benden yana helal olsun. Dualarınızı beklerim. Allah’a (C.C.) emanet olun" dedi. Arpacı, 7 Ocak tarihindeki paylaşımında ise "By-pass’tan çıktım ilgilenen tüm dostlara selam ve sevgiler. Şimdi servisteyim. Biraz daha dua" ifadelerini kullanmıştı. 

ULUCANLAR CEZAEVİ'NDE HEM BAŞKANLIK, HEM İMAMLIK YAPTI

Geçen süreçte rahatsızlığını yenemeyen Selahattin Arpacı, bu akşam Hakk'a yürüdü. Kültür ve bilgi donanımıyla ülkücü camianın seçkin isimlerinden olan Arpacı'nın yayımlanmış kitapları da bulunuyor. Son yıllarda okçulukla uğraşan Arpacı, 1978 yılında, Ankara Ulucanlar Cezaevi'nde ülkücülere imamlık yaparken çekilen fotoğrafla da hafızalarda yer etti. Selahattin Arpacı, başkanlık sistemi referandumu öncesinde, "Evet dersek, kendi elimizle bir diktatör seçecek ve geri dönüşü olmayacak bir yola gireceğiz" diyerek, ülkücüleri tercihlerini yaparken dikkatli olmaya davet etmişti.