AK Parti İl Başkan Vekili ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Eyüp Arslan ile Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kızılcahamam’da yapılan toplantıya katıldı.

24 Haziran’da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinin ardından tüm kurumlarıyla seçim sonuçlarını değerlendiren ve 2019 mart ayında yapılacak olan yerel seçim hazırlıklarına başlayan AK Parti’de seçim81 ilin seçim işleri başkanı ve seçim koordinasyon merkezi başkanları Ankara’da seçim kampına alındı.

Toplantıya Çorum’dan AK Parti İl Başkan Yardımcıları SKM Başkanı Eyüp Arslan ve Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatcı da katıldı. 

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, Genel Merkez Seçim İşleri ve SKM Başkanı Ali İhsan Yavuz ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Hurşit Yıldız’ın başkanlığında düzenlenen kampta, 24 Haziran seçimleri değerlendiriliyor. Genel parti politikalarının yanısıra illerin durumlarının da değerlendirildiği toplantıda ayrıca 2019 yerel seçimlerine hazırlıklar da ele alınıyor.