AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Çorum'da Sivil Toplum Kuruluşları ile bir araya geldi. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, bir takım ziyaretler ve toplantılara katılmak üzere bugün Çorum’a geldi. Sarıeroğlu, Çorum programı kapsamında ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Çorum Buluşması" programına katıldı.

Büyük Otel’de gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Zeki Gül, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik kolları İl Başkanı Muhammed Fatih Temur ve Çorum’da bulunan bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantı ilk olarak bir konuşma yapan Belediye Başkanı Zeki Gül, Türkiye’nin çok zor bir süreçten geçtiği ifade ederek, bu günlerde birlik ve beraberliğin önemli olduğunu söyledi.

Milletvekili Erol Kavuncu ise Sivil Toplum Kuruluşlarının toplumların doğal refleksleri hatta nabızları olduğunu ifade ederek, “Siyasi kuruluşlarda STK’ları dikkate almak zorundadırlar” dedi.

Çorum’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının nüfus orantısı bakımından dinamik bir yapıya sahip olduğunu kaydeden Kavuncu, merkezde 334, İlçelerde ise 341 olmak üzere Çorum’da yaklaşık 665 sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan da, toplantı da çıkan sorun ve taleplerin AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu tarafından MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletileceğini söyledi.

13 yıldır siyasetin içinde olduğunu ve Çorum için çalıştığını ifade eden Ceylan, “13 yıldır Çorum da sizlerle birlikteyiz. Topluma ilgilendiren konulara eğildiğinizi biliyorum. Çorum’daki sorunları iyi bildiğinizi biliyorum zaman zaman sizlerle bu konuları da istişare etmekteyiz. Sorunlarınızı iletirseniz MYK toplantısında bu sorunları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ileteceğiz.

Tek derdinizin kendi alanınızdaki sorunları olduğunu da biliyorum dertli insanlarsınız. Çoruma bir şeyler katma derdinizin olduğunu da biliyorum” dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu ise Çorum’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, toplantıya katılan sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine teşekkür ederek, partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam etti.