Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi. 

 Parti binasında düzenlenen buluşmaya İl Başkanı Arslan Kaynar, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan ve partililer katıldı. 
 Buluşmada bir konuşma yapan İl Başkanı Arslan Kaynar, Ramazan Bayramı öncesinde alınan şehadet haberlerinin Türk milletini derin bir kedere sokarak, acıya boğduğunu söyledi.

Terörle mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla sürdürülmesi gerektiğini belirten Kaynar, “Hakkâri ve Iğdır’da vatan evlatlarımıza yapılan hunhar saldırılar cezasız bırakılmamalı, teröristler döktükleri kanların bedelini ağır şekilde ödemelidir. Bu kapsamda Pençe Operasyonu’nun başarıya ulaşması samimi beklentimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle pençe operasyonunda şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum” dedi.

Kaynar, Şehit ailelerinin, Türk-İslam âleminin ve Çorumlu hemşehrilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bayram tatili süresince seyahat edecek vatandaşların trafik kurallarına azami ölçüde uymalarını isteyen kaynar, “Can ve mal kayıplarının engellenmesi açısından hayati görüyor, Türk milletini, gönül ve kültür coğrafyalarımızda yaşayan kardeşlerimizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.