İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, AK Parti yönetimini eleştirerek, “Yalancı çoban” benzetmesi yaptı.

Özsaçmacı, yayınladığı basın açıklamasında AK Parti hükümetini ağır bir dille eleştirdi.

Çorum’u 25 yıldır yerelde, 17 yıldır hükümet olma sureti ile kimin yönettiğini anlamakta zorluk çektiğini kaydeden Özsaçmacı, “İktidar partisinin il başkanı geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarda kendisi de kimin yönettiği konusunda arayış ve tespit edebilme özlemleri ile feryadı figan ettiğini görmekteyiz. Anadolu da çok eski bir hikâye vardır çocukluğumuzdan beri anlatılır iyi insan olabilmek maksadı ile büyüklerimiz anlatmıştır. Yalancı çoban hikâyesini hepiniz bilirsiniz.

Hadi 25 yılın vebalini de üstlenmiyorsunuz, mecburen kaldı size 17 yıldır yetim Corumumuzu kimin yönettiği; işte Çorumu yalancı çobanlar yönetmiş bugüne kadar. Öyle diyor Akp İl Başkanı Ahlatçı, sıralamış çevre illerin durumunu ve bizim durumumuzu, ne yazık ki yapılmamış diyor. Siz o icraatların içinde değimliydiniz. Geçmişi olmayan bir partimindir sizin makamınız. Öyle kolay mı onlar yapmadı ben yapacağım deyip Çorumlunun vaktini nakdîni çalmaya ne hakkınız var.

Spor bakanından havaalanı isteyen AKP yöneticisi ile Çoruma yatırımlar çığ gibi gelecektir. Çorum halkının ufkunu açmakta samimi yalanlar söyleyen AKP yöneticilerinin başarılarının devamı, Çorum’umuza sabırlar diliyorum.

Yalancı çoban hikâyesinin sonucunu herkes biliyor sanırım” ifadelerini kullandı.