CHP, Adliye karşısında Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.
Miting havasında gerçekleşen açılışa CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, belediye meclis adaylarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
CHP Seçim Bürosunun açılış kurdelesini CHP Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, CHP İl Başkanı Cengiz Atlas, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Rıza Suludere birlikte gerçekleştirdi.
Açılışta halka seslenen CHP Belediye Başkan Adayı Kenan Nuhut, birlik, beraberlik ve kardeşlik vurgusu yaptı.
Yaklaşık iki aydır sabahın ilk ışıklarıyla birlikte hiçbir sokak ve mahalleyi ayırmadan çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Kenan Nuhut, “Çorum’da dostluklar pekişmiş. Kardeşlik duyguları oluşmuş. 31 Mart sabahından itibaren herkesin birbirini sarmalayacağı, yeni bir gün başlıyor ve ben sizlere bunu müjdeliyorum. 
Açtığımız seçim bürolarında, CHP, MHP, SP, AK Parti’ye oy vermiş tüm kardeşlerimiz hamdolsun ki bu seçim bürolarımıza rahatça girip çıkıyorlar. Bu ilerde oluşacak kardeşliğin şimdi vurulmuş bir damgasıdır. 
Buradan içerinizde çeşitli görüşlere mensup tüm kardeşlerimi görüyorum ve çok mutlu oluyorum. O özlediğim barış ve kardeşlik günlerine yaklaşıyoruz. Biz bu kardeşliğe bakalım onun dışında gerçekleştirilecek yatırımlar bizim ihtisas alanımız. 

Belediye meclis üyesi adaylarımızı tanıdınız ve hepsi pırıl pırıl. İl Genel Meclisi üyelerimiz de öyle. Hepsi konularında uzman ve bu güne kadar hiçbir şaibeye bulaşmamış dürüst, namuslu, çalışkan insanlar. Biz bu kadrolarla Çorum’a dev yatırımlar yapacağız. Çorum’u marka olmuş bir dünya kenti haline getireceğiz, sizlerle birlikte, ben bundan hiç kuşku duymuyorum. Sizlere benim canım feda olsun. Açtığımız bu ofisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.