Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel merkezi tarafından düzenlenen Başkanlar Kurulu Toplantısı 20-21 Ağustos tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilecek.
MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da toplantıya katılmak üzere yarın Çorum'a gelecek.
MÜSİAD Çorum Şubesi’nin ev sahipliğinde 20 Ağustos’ta yapılacak olan toplantıya Türkiye’deki şube başkanları ve temsilciler katılacak.
Ülke ekonomisi ve siyasi gündemin ele alınacağı toplantı sonunda yayınlanacak olan başkanlar bildirisi siyaset ve iş dünyasının temsilcilerine sunulacak.
MÜSİAD Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın programı da belli oldu.
MÜSİAD Çorum Şubesi'nin ev sahipliğinde 20 Ağustos 2015 Perşembe günü (yarın) saat 16.00’da gerçekleştirilecek ‘Başkanlar Toplantısı’na MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak da katılacak.
Olpak, toplantı öncesi saat 14.30'da Çorum Valisi Ahmet Kara'yı, daha sonra ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal'ı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüşecek.
Olpak, daha sonra Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak.
MÜSİAD Çorum Şube Başkanı M. Ahmed Köksal, yurt içinde ve yurt dışında başta siyasi çevreler ve iş dünyası olmak üzere bir çok kesim tarafından yakından takip edilen etkinliğin Çorum’dan yapılmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi.
MÜSİAD Başkanlar Kurulu toplantısının aynı zamanda ilin günlük yaşamı, sosyal ve kültürel hayatının yanı sıra sahip olduğu ticaret ve sanayi potansiyelinin tanıtımı noktasında da büyük bir önem taşıdığını dile getiren Köksal, toplantı vesilesiyle Çorum’u tanıtmaktan büyük mutluluk duyduklarını kaydetti.
Özellikle siyasi belirsizliğin olduğu ve terör olaylarının arttığı bugünlerde MÜSİAD Başkanlarının daha anlamlı bir hal aldığını anlatan Köksal, “Başkanlar kurulu toplantımızın ülke gündemi açısından değerlendirildiğinde kamuoyunu önemli derecede etkileyeceği kanaatindeyiz. MÜSİAD Çorum Şubesi yönetimi ve üyeleri olarak ‘Büyük Çorum’ hedefi için bundan sonrada MÜSİAD organizasyonlarının Çorum’da yapılması için takipte olacağız. Çorum’un tanıtımına ve gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.