Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Şahin, gece-gündüz demeden devam eden çalışmalarında toplumun tüm kesimindeki insanları dinliyor.

Çorum Karahacipliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Şahin, dernek üyelerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Özellikle de Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesi sakinlerinden olan dernek üyeleri yaşadıkları semt ile ilgili sorunları ve sıkıntıları MHP Adayı Kenan Şahin'e aktardılar.

Gülabibey ve Mimar Sinan Mahallesinin en önemli sıkıntısından birinin imar planı olduğunu belirten semt sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini dile getirdiler.

Toplu taşıma ve PTT şubesi eksikliğinden de şikayetçi olan mahalle sakinleri, Çorum’un en önemli sıkıntısı olan trafik sorunu ile alakalı şikayetlerini de anlattılar.

Sorunları anlatırken MHP Adayı Kenan Şahin'den sorunların çözümünü dinleyen mahalle sakinleri, her konuda projelerini ve çözüm yollarını anlatan Kenan Şahin'in açıklamalarından memnun kaldıklarını söylediler.

MHP Adayı Kenan Şahin, insanların yaşadığı semt ve kentle ilgili sorunlara duyarlı olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Şahin, başkan seçilmesi halinde kendisine anlatılan tüm sorunları çözeceğinin sözünü verdi.