AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 31 Mart seçimlerinde milletin karşısına millette karşılığı olan meclis üyesi adaylarıyla çıkacaklarını açıkladı.

AK Parti İl Genel Meclisi Grup Toplantısı yapıldı. AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, başkanlığında yapılan toplantıda meclisin Kasım ayı çalışmaları ile bugüne kadar yapılan çalışmalar görüşüldü.

İl Başkanlığında düzenlenen grup toplantısında konuşan Karadağ, Çorum’a ve köylerine güzel hizmetler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

TARIMSAL SULAMAYA AĞIRLIK VERİLECEK

Önümüzdeki dönemde tarımsal sulamaya ağırlık verileceğinin altını çizen İl Başkanı Karadağ, bugüne kadar köylerin ana ihtiyaçlarının büyük oranda çözüldüğünü, bundan sonra da yarım kalan işlerin tamamlanacağını dile getirdi.

YEREL SEÇİMLERE İL GENEL MECLİS ÜYELERİMİZLE HAZIRLANIYORUZ

Yerel seçimlere il genel meclis üyeleriyle birlikte hazırlandıklarını kaydeden Karadağ,

“Yerel seçimlere il genel meclis üyelerimizle hazırlanıyoruz. İl Genel Meclisimiz şimdiye kadar yapılan hizmetleri ve gelecek dönem yapılacak hizmetleri anlatmanın gayreti içindeler. Çorum’da tüm köylerimizi baştan başa dolaşıp hem gönül köprümüzü geliştireceğiz hem de yaptığımız hizmetleri ve bundan sonra yapacaklarımızı anlatacağız. Aynı zamanda vatandaşımızın taleplerini dinleyeceğiz” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin her seçim gibi önemli olduğunu anlatan Karadağ, AK Parti’nin tüm kademelerinde ciddi hazırlık içinde olduğunu ve 16 belediyeyi de kazanmanın ve il genelde de mevcuttan çok daha fazla üye kazanmanın gayreti içinde olacaklarını vurguladı.

Karadağ, “24 Haziran’da el ettiğimiz başarıyı yerel seçimlerde daha fazla ileri taşıyacağız. Milletimizin geçmişte olduğu gibi bu seçimde de partimize teveccüh göstereceğine inanıyoruz. Bu seçimlerin ülkemiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

Karadağ, milletin karşısına, hem belediye başkanlığı, hem il genel meclisi, hem de belediye meclis üyeliğinde millette karşılığı olan adaylarla çıkacaklarını da sözlerine ekledi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.