Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Arslan Kaynar ve ilçe başkanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’da ziyaret etti.

TBMM’de düzenlenen MHP Grup Toplantısı’na katılan teşkilat yöneticileri, MHP Genel Merkezi’nde Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettiler. İl başkanı ve İlçe başkanları daha sonra Genel Başkan Yardımcıları ve Divan Heyeti üyelerini ziyaret ettiler.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, yaptığı açıklamada, “İlçe başkanlarımızla birlikte TBMM MHP Grup toplantısına katıldık. Daha sonra genel merkezimizde muhterem Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek çalışmalarımızı ve şehrimiz hakkında bilgilerimizi sunduk, emir ve talimatlarını aldık. Liderimiz tüm ülküdaşlarımıza ve hemşerilerimize selamlarını gönderdi.

Daha sonra teşkilat birimlerimizi ziyaret ettik. Genel Başkan Yardımcılarımızı ve Divan heyeti üyelerimizi ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunduk. Yerel seçimlerle ilgili hazırlıklarımızı değerlendirdik” ifadelerini dile getirdi.