Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Teşkilatı istişare toplantısı düzenledi. İl başkanı Av. Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, ile ve ilçe yönetimi ile milletvekili aday adaylarının katıldığı toplantıda birlik beraberlik mesajları verildi.
İl ve ilçe merkezlerinde gerçekleştirilecek olan seçim çalışmalarının masaya yatırıldığı ve yol haritalarının belirlendiği istişare toplantısında 22 Mart Pazar günü yapılacak olan “Bir Millet Uyanıyor Çorum Şaha Kalkıyor” temalı katılım töreni ve aday adayı tanıtım programı hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

ÜÇ HİLAL TÜRKİYE'Yİ AYDIINLATACAK

Toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Bekir Çetin, birlik ve beraberlik içinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Çorum’da yeniden şaha kaldıracaklarını vurgulayarak, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidar yürüyüşüne tüm Çorum’un ses vereceğini ve 7 Haziran akşamı üç hilalin Türkiye’yi aydınlatacağını söyledi.
Birbirinden değerli 19 aday adayının MHP’nin hem Çorum’da hem de Türkiye’de iktidara yürüyüşüne büyük katkı sağlayacağını belirten Çetin, 7 Nisan tarihi itibariyle aday sıralamasının belli olacağını ama 19 aday adayının bugün olduğu gibi 7 Nisan tarihinden sonra da birlik ve beraberlik içinde MHP’yi Çorum’da şaha kaldırmak için çalışacaklarını ifade etti.
Toplantıda milletvekili aday adayları da adaylık sıralaması ne olursa olsun Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için gece gündüz çalışacaklarının sözünü verdiler.