Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Milletvekili Tufan Köse, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Çorum’da seçimin büyük bir olgunluk, centilmenlik ve hoşgörü içerisinde geçtiğini belirten CHP Milletvekili Tufan Köse, “31 Mart’ta kentimizi yönetecek Belediye Başkanlığı, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisinin seçimleri var. Her zaman olduğu gibi Çorum’daki seçimler büyük bir olgunluk, centilmenlik, hoşgörü içerisinde geçiyor. Bu tabi ki Çorumlunun Çorum’un adaylarının hangi partiden olursa olsun hasletlerinden, Çorum sevdalı olmalarından kaynaklanıyor” dedi.

Yarışa katılan tüm adaylara başarı dileklerini ileten ve seçim sonuçlarının şimdiden Çorumlulara, ülkemize hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Köse, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bütün adayların eşit koşullarda şansa sahip olduğunu, mim kendisini 263 bin Çorumluya daha iyi ifade ederse onun bir adım öne geçeceğini, bu yarışın kazananının kaybedeninin olmayacağını, bu yarışın kazananının Çorum ve Çorumlu olacağını düşünüyoruz. Hangi aday kazanırsa kazansın bizim dileğimiz parti rozetini 31 Mart’ta çıkarmasıdır. Herhangi bir parti aidiyet duygusu taşımaksızın bütün Çorumluları kendisine oy vermiş kabul ederek o anlayışla 5 yıl hizmet etsin istiyoruz.

Bu anlamda mesleği, yaşı, çalışkanlığı, tecrübesi, güzel yüzü, tatlı dili ile öne çıkan adayın da Özgür Kılıç olduğunu düşünüyoruz. Şimdiden seçim sonuçları hemşehrilerimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.”