Ak Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ile birlikte Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören hastalara moral ziyaretinde bulundu.

Her fırsatta hastane ziyaretinde bulunan Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, hem hastalara moral kaynağı oluyor, hem de hastane çalışmalarını ve sorunlarını yakından takip ediyor.

Ak Parti İl Başkanı Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün babası Seyit Gül Hafıza, Çepni Mahallesi Muhtarı Mehmet Şahinbaş’ın abisi Elvan Şahinbaş’a, Hatice Kaplan’a, önceki dönem Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Adnan Tığlı'ya, PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan’a ve eski pehlivanlardan Adil Tümer'e beraberindeki heyetle birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak acil şifalar temennisini iletti.

Hastalarla tek tek ilgilenen Karadağ, "her zaman vatandaşlarımızın iyi gününde kötü gününde yanında olmalıyız. Onların hayır dualarına nail olmalıyız. Amacımız milletimize güzel hizmetler sunmak onların en iyi en güzel şekilde hizmetlerimizden yararlanmasını sağlamaktır" dedi.

Karadağ, "AK Parti iktidarında Türkiye’nin sağlıkta çağ atladığını belirterek, “Geçmişte hastaneye düşenlerin adam yerine konulmadığı bir dönem yaşadık. O günler geride kaldı. Artık herkesin birer doktoru var. Ambulans için birilerine yalvarma dönemi bitti. Artık havayoluyla acil olan hastalar hastaneye sevk ediliyor. Bıçak parası denen illetten milletimiz kurtuldu" şeklinde konuştu.

Eskiden hastanelerde koğuş sisteminin olduğunu, odaların 8 kişiden oluştuğunu da hatırlatan Karadağ, "Refakatçı ile odalar 16 kişi oluyordu. Nefessiz, sağlıksız bir ortamda tedavi görüyorlardı. Fiziki şartlar çok kötüydü. Bugün 800 yataklı hastanemizde 327 özel odamız var. Dün 20 tane özel oda vardı. Bu odalarımızda 5 yıldız konforunda. Sadece merkezde değil ilçelerimizde öyle. Toplumumuz neye ihtiyaç duyduysa iktidarımız o konforu sağladı" dedi.

Heyete, ziyarette Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar, İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı ve Hastane yöneticileri de eşlik etti.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Karadağ ve Gül’e teşekkür ettiler.