AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gündem ile ilgili bazı sorunları iletti.

AK Parti 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında düzenlenen toplantıya Çorum’dan Belediye Başkanı Zeki Gül, İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ile İl Gençlik Kolları Başkanı M. Fatih Temur da katıldı.

Toplantı da söz alan İl Başkanı Mehmet Karadağ, 28 Şubat mağduru öğrencilerin okullarında ya da başka bir okulda okuyup mezun olanların memuriyete alınmaları, bir süre önce satılan Çorum Şeker Fabrikası işçilerinin tazminatlarının ödenmesi konusu ile Esnaf Kefalet Kooperatiflerine Halk Bankası’ndan para gönderilmesi ve esnafların kredi almasının sağlanması hususunda taleplerini iletti.

Toplantı ile ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Karadağ, “Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığı’nda gerçekleştirilen 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımıza katılım sağladık. Toplantımızın ana gündem maddesi teşkilat çalışmalarımız, ekonomideki son gelişmeler ve yerel seçimler üzerine değerlendirmeler oldu. Başkanımız, ekonomik gelişmeler ve ülkemizin içinden geçtiği durum sebebiyle İhracat ve ithalatla işi olmayan hiç kimsenin dövizle işi olmamalıdır vurgusu, milletimizin paramıza daha güvenle yaklaşma gerekliliğini bir kez daha ortaya koydu.

Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifade ettiği gibi bu dönemler ülkenin ve milletin çıkarlarını şahsi siyasi ve ekonomik çıkarlarının üzerinde tutanların diğerlerinden ayrıştığı günlerdir. Bunları şimdi gayet iyi tanıyoruz. Genel Merkezimizin aday belirleme çalışmalarını erken bir takvime çekip çalışmalarını ona göre şekillendirmesi, biz teşkilatlara vites artırmamıza gideceğimizi gösterdi. Yerel seçimlerde en doğru adayı belirleyip Çorum halkımızın karşısına çıkaracağımızdan hiçbir kimsenin şüphesi olmasın. Partimizin ilkelerinden taviz vermeden yerel seçim çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 126. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.