Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Karaca, seçim çalışmalarından kendisi ile birlikte çalışan partililerden ve Çorum halkından helallik istedi.

MHP Milletvekili Adayı Mehmet Karaca, yayınladığı basın açıklamasında 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan seçimlerde elde edilen sonuçların, millete, vatana, Türk ve İslam dünyasına, mazlum, mağdur milletlere hizmet yolunda, güç ve kuvvet vermesi temennisiyle açıklamasına başlayan Karaca, “Birlik ve beraberliğimiz daim olsun, hayırlı bereketli icraatlar vesile olmasını Yüce Rabbimizden dilerim. İnşallah bu yaşanılan sevinç ve mutluluk, daha güzel günlere açılan pencere olur, birlikte yaşama umudumuzu artırır, 'inananlar bir Millettir' şuurumuzu pekiştirir. Allah c.c. idarecilerimizin basiretini ve ferasetini artırsın, hayırlı icraatlara imza attırsın diye dua edelim.

Saygı değer hemşehrilerim Milletvekili Adayınız olarak huzurunuza çıktık. MHP’yi yok etmek isteyenlere ve oynanan oyunları bozmak için görev aldık. Özellikle bu süreçte bizimle birlikte olan tüm dava arkadaşlarımıza, çalışan tüm İl İlçe ve teşkilat başkanlarıma yöneticilerine, Özellikle Kadın kolları başkanlarıma ve yönetimlerine, ülkü ocakları başkanlarına ve yönetimine, aday adayı arkadaşlarımıza, Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş hiç bir fedakârlıktan kaçınmayan partililerimize seçim çalışmaları sırasında bağırlarına basan evlerini, iş yerlerini, hanelerini açarak destek olan oy veren, oy vermeyen tüm Çorumlu hemşehrilerime, güvenlik güçlerimize, tüm siyasi partilerin mensuplarına, Çorum ve ilçelerindeki kamuoyunun gözü kulağı olan basın emektarlarımıza, her daim gece gündüz benimle olan İsa Şahin abime teşekkür ediyor sevgi ve saygılarımı sunarak helallik istiyorum” dedi.