CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, partili kadınlarla bir araya geldi.

CHP İl ve Merkez İlçe Kadın Kolları tarafından organize edilen kahvaltılı buluşmaya CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender ve Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç eşleriyle birlikte katıldı.

Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Güneş’le birlikte çok sayıda partili kadının bir araya geldiği etkinlikte konuşan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, 31 Mart yerel seçimlerinde kadın teşkilatları olarak mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezeceklerini ve dokunmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Rant için değil, halk için belediyeciliği önemsediklerini vurgulayan Eke, Çorum'u ve Çorumluları kucaklamak için 31 Mart’a kadar alanlarda olacaklarının mesajını vererek, Başkan Adayları Özgür Kılıç’a başarılar diledi.

KILIÇ; ÇORUM’DA GİTMEDİK HANE, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYIN

CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ise, kadınların toplumun her alanında olması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı seçilmesi halinde kadınlara yönelik yapacağı projelerinden de bahseden Kılıç, “Kadınlarımıza bugün daha çok ihtiyacımız var. Sizlerden alacağımız güç ve destekle inanın başarıdan başarıya koşarız. Benim sizlerden beklentim kapı kapı dolaşmanız. Çorum’da gitmedik hane, çalmadık kapı bırakmamanız. Bu seçimler Özgür Kılıç’ın başkanlık seçimi değildir. Bu seçimler yaşadığınız kentin geleceği hakkında karar verme günüdür.

Çorum’un artık kaybedecek bir dakikası bile yoktur. Kadın kollarımıza bugüne kadar yaptığı çalışmalar için teşekkür ediyorum. Hep birlikte, güç birliği içinde aydınlık günlere ulaşacağız. Martın sonu bahar olacak inşallah” dedi.

Özgür Kılıç ayrıca, kadınların belediyeden istek ve taleplerini de dinleyerek notlar aldı.

CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ile Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender de, yaptıkları konuşmalarda kadınlara inançlarının tam olduklarını ifade ederek, 31 Mart yerel seçimlerinde tüm partili kadınların azimle çalışacaklarından şüphelerinin olmadığını dile getirdiler.