İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özaçmacı, İYİ Parti Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ve Sefer Yılmaz ile il teşkilat üyeleri, sebze ve meyve hali esnafıyla buluştu.

Sıcak hava şartlarına rağmen yorulmak bilmeden, küçük büyük esnaf ayrımı yapmaksızın tüm vatandaşlarla bir araya gelmek için sürekli çalışan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özaçmacı, İYİ Parti Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ve Sefer Yılmaz ve beraberindekiler, gün içerisinde gerçekleştirdikleri bir dizi ziyaret içerisinde Sebze ve Meyve Hali esnafını unutmadılar.

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in selamını vatandaşlara ileten partililer, esnafın halini hatrını sordu, sorunlarını dinledi.

Türkiye’yi ithal eden bir ülke yerine ihracatı artmış bir ülke haline getireceklerini dile getiren Milletvekili Adayı Arslan, “Ülkemizi Meral Akşener’in politikalarıyla yöneteceğiz” dedi.

24 Haziran’da İYİ Parti’nin iktidar olması ve Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı olması durumunda tarım alanında da önemli değişimler yapacaklarını ifade eden Arslan, ürün çeşitliliğinin ve kalitesinin artırılması, sulanabilir arazilerin su ile buluşturularak daha fazla verim alınmasını sağlayacaklarını belirtti.