AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, yerelde iktidar olamayanın, genel de asla iktidar olamayacağını ifade ederek, “İktidarlık yerelde başlar” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı bugün gerçekleştirildi. Toplantıya katılarak bir konuşma yapan AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu,

24 Haziran seçiminden sonra Mecliste yaşanan yoğunluk nedeni ile Çorum’a bir türlü gelmeye fırsat bulamadıklarını ifade ederek, “24 Haziran seçiminde bizlere inanarak ve güvenerek oy veren bütün hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yaşadığımız yoğunluk nedeni ile sizlerle buluşma ve teşekkür etme fırsatı bulamadık. Yoğunluğun bitmesi ile birlikte siz değerli halkımız ile buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

Çorum halkının Türkiye ortalamasının üzerinde bir oyla devletine sahip çıktığını kaydeden Kavuncu, “Bizlere bu sevinci tekrar yaşatıp, güvendiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” diye konuştu.

Şimdi önlerinde yerel seçim olduğunu ifade eden Kavuncu, “Sırada yerel seçimler var. Bu seçimlerde yine sizlere AK kadrolara büyük görevler düşmektedir. 24 Haziran seçimlerindeki aynı ruh ve heyecanla çalışmalarımıza devam etmeliyiz. Çünkü yerelde iktidar olamayan, genel de asla iktidar olamaz” dedi.