Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, bugün Çorum Belediyespor’u ziyaret etti.

Kulüp Tesislerinde gerçekleşen ziyarette Kulüp Başkan Yardımcısı Hamit Işık ile Mustafa Altunkaya’nın yanı sıra bazı partililer de hazır bulundu.

Ziyarette Işık ve Altunkaya’dan kulüp hakkında bilgiler alan Aşgın, yaptığı konuşmada ise Çorum Belediyespor’un şehrin en önemli unsurlarından olduğunu ifade ederek, seçimler sonrası göreve gelmeleri halinde kulübe yasal çerçeveler dahilinde her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi. Futbol kulüplerinin şehirlerin tanıtımı noktasında çok büyük öneme sahip olduğunun altını çizen Aşgın, “Çorum Belediyespor şehrin en önemli unsurlarının başında geliyor. Aynı zamanda en iyi tanıtım araçlarımızdan birisi olduğunu biliyoruz. Bu nedenle göreve gelmemiz dahilinde üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız ve yapmak zorundayız da” diye konuştu. Çorum Belediyespor ile yapacakları ortak çalışmalar sonrası kulübe sürekli mali gelir sağlayacak projelerin de takipçisi olacaklarını ifade eden Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, “Bir futbol kulübünün özellikle mali açıdan yönetilmesinin zor olduğunu biliyoruz. Bu nedenle de taşıma suyu yerine kalıcı çözümler üretilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 31 Mart’ta yapılacak olan seçimler sonrası Çorum halkı bizi göreve layık görürse bu bağlamda da kalıcı çözümlerin oluşması adına kulüp yönetimiyle istişareler yapıp sürekli gelirlerin oluşmasına adına çözümler üretilmesini sağlayacağımızı belirtmek isterim. Bu da yönetimlerin sorumluklarını bir nebze de olsun azaltacak ve kulübün daha da ileriye taşınması noktasında katkı sağlayacaktır” diye konuştu.

Aşgın, daha sonra Kulüp Başkanı Fatih Özcan ile telefonla bir görüşme yaptı. Bu görüşme sırasında da Kulüp Başkanı Fatih Özcan ise, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti ve 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde kendisine başarı dileklerini iletti.