Özsaçmacı yaptığı açıklamada Çorum Milletvekili Erol Kavuncu’nun sosyal medya paylaşımına atıfta bulunarak hükümetin vatandaşla dalga geçtiğinin altını çizerken “Çorumda Ana Muhalefet Partisi görevini İYİ Parti üstlenmiştir” dedi.

İl Başkanı Özsaçmacı, İYİ Parti Ankara Milletvekili Şenol Sunat’ın Çorum'un havaalanı ve demiryolu ihtiyacı ile alakalı soru örnergesi vermesinin üzerine Ulaştırma Bakanlığı’ndan gelen bilgiye istinaden Çorum’a havaalanının mümkün olmadığı, demiryolunun da proje aşamasının bitmediği bitse bile teklif edilmesi halinde yatırım programına dahil edilmesinin değerlendirilebileceğinin belirtildiğini sözlerine ekledi.

“DALGA GEÇİYORLAR”

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı basın açıklamasında Milletvekili Erol Kavuncu’nun sosyal medya paylaşımında, “2019’da Elektrik ve Dalgada yüzde 10 indirim. Asgari Ücret 2020 TL” ifadelerini yer aldığına dikkat çekerek, “ Bunlar halkla dalga geçiyorlar. Doğalgaz ve elektriğe gelen zamlar belli” dedi.

“ÇORUMDA ANA MUHALEFET GÖREVİNİ İYİ PARTİ ÜSTLENMİŞTİR”

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, “ Siyasi partiler ve onların yöneticileri milletine, memleketine hizmet etmek için kurulurlar bu yönde faydalı çalışmalar yaparlar.Güzel memleketimiz var olduğu günden bu yana hiç bu kadar muzdarip olmamıştır hiç bu kadar aldatılmamıştır. Mukallitlik, 18 yıldır ülkeyi ve şehri, 25 yıldır yerel yönetimleri millet ile dalga geçerek yönettiler. Milletimiz ülke genelinde 5 milyon oy verdiği partime, dolayısı ile çok sevdiğim şehrimde bize muhalefet görevi tevdi etmiştir. Bize oy veren, vermeyen tüm halkımızın menfaatlerini savunmak görevi tarafımıza verilmiştir. Özellikle seçim dönemlerinde ve her yılın belirli zamanlarında Çorum’umuza çeşitli vaatler verilmekte halkımız ve kamuoyu heyecanlanmakta anlık sevinçler yaşamaktadır.Çorumda ana muhalefet görevini İYİ Parti üstlenmiştir. Çorumlu hemşerilerim müsterih olsunlar ana muhalefet görevimizi halkımızın menfaatlerine yönelik yapıcı tutumumuzu devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

“TAKKE DÜŞMÜŞ KEL GÖRÜNMÜŞTÜR”

“Son günlerde kamuoyunda hepinizin gördüğü en yetkili kişiler tarafından Çorumun yıllardır beklediği yatırımların mümkün olmadığı bizzat bakanlık tarafından açıklanmıştır” diyen Özsaçmacı, “Takke düşmüş kel görünmüştür. Ankara Milletvekilimiz Şenol Sunat hanımefendinin Çorumun sorun ve ihtiyaçlarını içeren dosyamızda bulunan havaalanı ve demiryolu ihtiyacı ile alakalı ulaştırma bakanlığı nezdinde bilgi talep etmesi neticesinde; Çorum kamuoyunun bildiklerinin aksine Havaalanının mümkün olmadığı, demiryolunda proje aşamasının bitmediği bitse bile teklif edilmesi halinde yatırım programına dahil edilmesinin değerlendirilebileceği belirtilmiştir.Vefakâr ve bir o kadar cefakâr Çorum halkı bu iktidara hiçbir partiye vermediği desteği vermiştir. Bize de denetleme görevi vermiştir. Biz görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Milletimizin mesajını aldık Çorumda ana muhalefet görevimizi halkımızın menfaatleri doğrultusunda kullanmaya azmettiğimizi kamuoyuna bildiririz.17 yıldır Çorumda iktidarı takip eden, denetleyenlerin olmaması bugün olmayacağı anlamına gelmemektedir. Bugün İYİ parti vardır umut vardır. Bugün İYİ parti vardır.

Milletimiz adına Çorum’umuzun tüm sorunlarının takipçisiyiz. 17 yıldır iktidarı takip eden değerlendiren olmadığından nasılsa böyle gelmiş böyle devam edelim anlayışının devam edemeyeceğini gerçekleri yüzlerine, yüzlerine vuran bizler varız.Güzel memleketim Çorumu, kendi küçük dünyalarındaki illüzyonla, aldatmaya, kandırmaya çalışanlara karşı biz varız. İYİ ki varız. Olmaya da devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.