Hak-İş'e bağlı sendikaların genel başkanları ile Öz Orman-İş Sendikası Şube Başkanları ve Bölge Temsilcileri, TBMM İdare Amirliği'ne seçilen eski Hak-İş Genel Başkanı ve AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu'yu ziyaret etti.  
Uslu'nun TBMM'deki makamında gerçekleşen ziyarette, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Orman-İş Genel Başkanı Settar Aslan, Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Genel Sekreter Feridun Tankut ve Genel Teşkilat Sekreteri Mehmet Şahin'in yanısıra, Öz Orman-İş Sendikasının 10 şube Başkanı ve 17 bölge temsilcisi hazır bulundu.  
TBMM İdare Amiri ve Çorum Milletvekili Salim Uslu, sendikacılığın bir ahlak ve fazilet işi olduğunu anlatarak, Hak-İş camiasının, sendikacılığı bu çerçevede yürüttüğünü söyledi. Uslu, "Sendikacılık artık bilgiyle ve akılla yürütülecek bir iştir. Hak-İş ve bağlı sendikaları, bilgiye ve uzlaşmaya dayalı sendikal anlayışın öncüsü olmuştur" dedi.
Öz Orman-İş 2. Olağan Genel Kurulunun hayırlı ve başarılı geçmesi dileğinde de bulunan Salim Uslu, "Öz Orman-İş'in tüm teşkilat yöneticilerini birlik ve beraberlik içinde burada görmekten büyük mutluluk duydum" şeklinde konuştu.