İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Av. Fatih Mehmet Arslan, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek, 24 Haziran akşamı İYİ Parti’nin iktidar olması durumunda esnafı koruyup kollayacaklarını söyledi.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayları Fatih Mehmet Arslan ve Sefer Yılmaz ile partililer, Kamyoncular Garajını ziyaret ederek, esnafla görüştüler.

İYİ Parti İl Teşkilatı ve Milletvekili Adayları, 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi kapsamında tempolu çalışmalarına devam ediyor.

Sahalardan çıkmayan, günün her saatini vatandaşların derdini dinlemeye ayıran Milletvekili Adayı Arslan, ziyarete gittiği her yerde olduğu gibi Kamyoncular Garajında da esnafa kendilerinden taleplerini sordu.

Milletvekili Adayı Arslan, AK Parti iktidarının 16 yıldır yanlış politikalar uygulaması sonucu ekonominin tıkandığının altını çizerek, “Ülkemizde büyük bir ekonomik sorun ile karşı karşıyayız” dedi.

AK Parti’nin 16 yıl boyunca faizlerle ülkeyi yönettiğini, milleti kandırdığını ancak vatandaşların artık kendilerine inanmadığını vurgulayan Arslan, AK Parti’nin karşısında İYİ Parti’nin ve Meral Akşener’in olduğunu, seçmenlerin desteği ile de Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmaya talip olduklarını ifade etti.