AK Parti Merkez İlçe 7. Olağan Kongresinde tekrar AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak seçilen Erhan Akar mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede tek aday olarak seçime giden Erhan Akar yeniden merkez ilçe başkanı seçilmişti. Üçüncü dönemine seçilen Erhan Akar, dün yönetimiyle birlikte İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı.

Mazbata törenine, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genel Meclis Başkanı Osman Günay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, AK Parti İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

Mazbatasını teslim aldıktan sonra bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “Bugün mazbatamızı da alıyoruz. Bu kutlu davada 15. yılım. Siyaset yaptığım dönemde en son Merkez İlçe’nin 3. dönemi olacak inşallah. Bugün sizlerle birlikte mazbatamızı alacağız. Böyle güzel, böyle kutlu bir davada siyaset yapıyoruz. Kongrede de söyledim. Sizlerle beraber siyaset yaptığımız için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bu parti sadece Türkiye’nin partisi değil dünyanın partisi oldu. Dünyadaki bütün mazlum Müslümanların partisi oldu. Bizler de bu kadrolarda yer bulduğumuz için Müslümanların umudu olduğumuz için Allah’a hamd etmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

Daha sonra konuşan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın ise “Kendisi de ‘Ustalık dönemimiz hayırlı olsun’ dedi. İnşallah ustalık döneminde de aynı geçmişte olduğu gibi bundan sonra da güzel işleri aşkla, şevkle, muhabbetle yapacaklarına gönülden inanıyorum. Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyorum” diye konuştu.

Törende son konuşmayı AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı yaptı. Çorum’un emanetinin emin ellerde olduğunu vurgulayan İl Başkanı Ahlatcı, “Çorum,15 mahallesi 297 bin nüfüsü inşallah Erhan Akar başkanımız ve teşkilatına emanettir. Emanet emin ellerdedir. Necmettin Erbakan Hocamızın ölüm yıldönümünü ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın doğum gününü ve 28 Şubat’ı anarak sözlerime son veriyorum. Daha önce başarılar elde ettiğimiz gibi hizmette uyumlu olarak çalışacağız.Çorum’da 18 yıldır devam ettirdiğimiz AK Parti bayrağını hep birlikte dalgalandırmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tören hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.