Bağımsız Türkiye Partisi Çorum  Milletvekili Adayları, 7 Haziran seçimlerinin son günlerinde de il merkezinde ve ilçelerde halkla buluşmaya, seçim projelerini anlatmaya devam ediyor.
Hafta içi  Sungurlu, İskilip, Mecitözü ve Alaca İlçelerinde esnaf ziyaretleri yapan BTP adayları, Çorum merkezde Gazi Caddesi esnafını ziyaret ettiler. Çorum Çöplük, Ayakkabıcılar Arastası'nda esnaf ziyaretleri ve kahvehane toplantıları düzenleyen BTP'li adaylar, seçimlerde halkın desteğini istedi.
Ziyaretlere BTP Milletvekili Adayları Avukat Mustafa Pak, Eğitimci Yazar Ahmet Öztürk, İşadamı Abdullah Şahin, Kamu Emeklisi Şaban Demir’in yanı sıra  Bağımsız Türkiye Partisi İl ve İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları ve partililer eşlik etti.
Çorum Milletvekili Adayı Av. Mustafa Pak, "tüm problemlerin çözümü için oy pusulasında 19. sırada yer alan BTP’ye oy istiyoruz" dedi.
Mustafa Pak halka seslenirken; "yakanızdaki rozet ne olursa olsun, kendiniz, aileniz, vatanınız, bayrağınız için Bağımsız Türkiye Partisi'ne oy vermelisiniz" diye konuştu.
BTP’nin insanın en temel sorunu olan geçim derdine çözüm bulmuş tek parti olduğunu ifade eden Pak, "bugün Rusya ekonomisine yön veren tez, genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’ın tezidir. Milli Ekonomi Modelinden 120’yi aşkın ülke istifade ederken biz neden istifade etmiyoruz? Milli Ekonomi Modeli Rusya lideri Putin’i 2013 ve 2014 yıllarında dünya lideri seçtirmiş, Yunanistan’da Syrıza’yı iktidara taşımıştır" şeklinde konuştu Ziyaretler sırasında BTP adayı eğitimci Ahmet Öztürk de halka seslendi. Öztürk, tek çarenin BTP olduğunun altını çizdi ve BTP’nin projelerine vurgu yaptı. Ahmet Öztürk, BTP iktidarında  memur, emekli, işçinin en az  5.000 TL ücret alacağını, 1500 TL ev hanımı maaşı, 1000 TL vatandaşlık maaşı ve çocuk maaşıyla her eve 7.000-8000 TL arası para gireceğini vurguladı. Öztürk, bunun seçim vaadi olmadığını, Milli Ekonomi Modelinin gereği olduğunu anlattı. Öztürk, bu yolla tüketimin tahrik edileceğini, vatandaşın cebinin para göreceğini ve bu paranın vücuttaki kan gibi piyasada dolaşacağını, ekonominin canlanacağını kaydetti. Ahmet Öztürk, "işveren 5.000 TL asgari ücreti nasıl verecek?" şeklindeki soruya ise, "5.000 TL’yi işveren vermeyecek, işveren şimdiki gibi 1.000-1.500 TL vermeye devam edecek, üzerini devlet 5.000 TL’ye tamamlayacak" izahını yaptı.