Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Osmancık Caddesi’nde sürdürdüğü esnaf ziyaretlerine devam etti.

Osmancık Caddesi ve Mavral Sokak’ta gitmedik işyeri, sıkılmadık el bırakmayan CHP Adayı Özgür Kılıç, toplumun her kesiminden takdir topluyor.

Hiçbir zaman sözünde duramayacağı vaatlerde bulunmayacağını ve vaatte bulunduysa bunu mutlaka yerine getireceğini söyleyen Özgür Kılıç, sempatik tavırları ve vatandaşlara samimi yaklaşımıyla Çorum’u karış karış gezmeyi sürdürüyor.

7’den 70’e herkesin sevgisini kazanan Özgür Kılıç, “Herkes herkesle aynı fikirde olacak diye bir şey yok. Bazen iyi niyetle, bazen kötü niyetle, bazen sırf karşı partinin fanatik seçmeni olduğu için bazı kişiler bizleri sabote etmeye çalışabilir.

Onlara laf yetiştireyim derken, ortam içindeki diğer insanlara itici gelebiliriz. Zaten bu tartışmaların çıkarılma sebebi de budur. Fanatik veya sinsi birini ikna edemeyiz ama o kişiyi ikna etmeye çalışırken bizi saygıyla dinleyen seçmenleri kaybedebiliriz.

Hedefimiz hiçbir zaman kimseyi incitmek, kırmak değildir. Bu süreçte dolduruşa gelmeyeceğiz, tartışmaya girmeyeceğiz. Güzel Çorum’umuzun kaderiyle kimsenin oynamasına izin vermeyeceğiz. Biz insana insan olduğu için saygı ve sevgi besleriz. Çorum Belediyesi’ni de bu mantıkla yöneteceğiz. Çorum’da kimsesizlerin kimi olarak herkese derman olmaya geliyoruz” dedi.

Özgür Kılıç’a esnaf ziyaretlerinde ise CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, bazı Belediye Meclis üyesi adayları ile partililer eşlik etti.