Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Çorum’un önde gelen inşaat şirketlerinde Çakır İnşaat & Hafriyat’ı ziyaret etti.

Şahin, 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda Çakır İnşaat & Hafriyat’ı ziyaret eden Şahin, şirket yetkilileri ve personelleriyle buluştu. Şirket yetkilileri Abdullah, Şaban, Adem, Mustafa Erdem, Kemal ve Ömer Torun tarafından karşılanan MHP Adayı Kenan Şahin, “Çorum’u hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

Sorumluluğunun büyük olduğunu ifade eden Şahin, Belediye Başkanı seçilmesi halinde görevini başarıyla yerine getirmek için azim ve heyecanla çalışacağını söyledi.

Emanete ihanet etmeyeceğini, söz verdiğinde sözünü tutacağını ve yalan söylemeyeceğinin altını çizen Kenan Şahin, hak yoldan vazgeçmeyeceğini ve Allah’tan korkacağının altını çizdi.

Şahin, “Adil olacağız işi ehline vereceğiz. Çorumluyu kandırmayacağız, bahane bulmayacağız. Ya bir yol bulan olacağız ya da bir yol açan olacağız. Üretken belediyeciliği Çorumlu hemşerilerimizle buluşturacağız. Kırılacağız kırılan olmayacağız” diye konuştu.

MHP’nin ülkenin yükselen değeri olduğunu vurgulayan Şahin, “Ülkemizde olduğu gibi memleketimizde de umut MHP’dir. Artık yeter bu sefer MHP diyoruz. Aldanmayacağız, aldatmayacağız. Bizden öncekilerin yaptığı hataları yapmayacağız, ‘nefsimize yenildik’ diyenlerden olmayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.