Gül-Der, Yeşilay, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Çorum Ticaret Borsası, Çorum Ziraat Odası, Çorum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirleri Odası’nı ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Av. Yaşar Anaç, Memur-Sen ve Hiznet-İş sendikalarında da memur ve işçi temsilcilerinin taleplerini aldı.
Ziyaretlerde Milli Görüş Belediyeciliğini, Yeniden Refah Partisi’ni anlatan Yaşar Anaç, “Şehrimize ve neslimize sahip çıkılmasının önemini, 31 Mart sonrası içinde Çorum’u birlikte yönetmeye talip olduğumuzu Payitah’ta yada sultanlıkta gözümüzün olmadığını bizimkisinin sadece memleket meselesi olduğunu ifade ettik” dedi.
Anaç, ziyaretleri kapsamında güleryüz ve içtenlikle kendilerini karşılayan, ağırlayan tüm temsilcilere ve başkanlara teşekkür etti.

“Uyum içerisinde çalışarak hizmet üreteceğiz” “Uyum içerisinde çalışarak hizmet üreteceğiz”

"BU YARIŞTA BİZ DE VARIZ"
31 Mart tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan Yeniden Refah Partisi, sürpriz yapma peşinde.
Yeniden Refah Partisi, Çorum halkının yakından tanıdığı Av. Yaşar Anaç'ı belediye başkan adayı yaparak, “bu yarışta bizde varız mesajı vermiş oldu.
Sahaya inen Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Yaşar Anaç'a ziyaretleri sırasında Çorum halkının gösterdiği yoğun ilgi dikkat çekiyor.
Yoğun çalışma programına sabahın erken saatlerinde başlayan Anaç, şehrin değişik mahallelerinde gerçekleştirilen seçim çalışmalarına katılmak için adeta zamanla yarışıyor. 
Düzenlenen toplantı ve organizasyonların tamamına katılmak için büyük özen gösteren Anaç, gerek hayata geçirmeyi planladığı projeler gerekse halkın nabzını tutan söylemleri ile göz dolduruyor.
Parti teşkilatının ve Başkan Adayı Anaç'ın Çorum halkının kendilerine gösterdiği teveccühten son derece memnun oldukları görülüyor.
Vatandaşlarla tek tek tokalaşan Anaç, hem sohbet ediyor, hem de destek istiyor.

GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR
“7’den 70’e her gönüle dokunacağız, çünkü biz gönüllere girmeye adayız” diyerek mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla birebir iletişim kuran Anaç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, iş insanları ve işletmeleri de ziyaret ediyor.