İyi Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. Bilgi Terlemezoğlu,31 Mart seçim çalışmaları kapsamında, Çorum Traktörcüler Sitesini ziyaret etti. İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Koca ve partililerin katıldığı ziyarette, esnafın dertleri ve sorunları dinlenildi.

Ziyarette, Traktörüler sitesinde bulunan bir kahvehane de bir araya gelerek esnaflara hitap eden İyi Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, 31 Mart seçimleriyle ilgili olarak gelinen bugünkü noktanın, insanları birbirine gererek, partileri ‘ocu, bucu, şucu’ olarak tanımlandığını kaydederek, “Bu durumun çok yanlış olduğunu söylediklerinin dün bir Fetö çıkardılar, bugün pkk diye çıkardılar. İyi de bunlar 30 yıldır var. Siz bunlarla 17 yılın 13 yılını Fetö ile geçiren sensin. Bu ülkeyi yönelttin şimdi de gelip diyorsun ki ben değilim, şunlar. Öyle bir şey yok. Bunlar yanlış ifadeler. Bunlar artık geçmişte kalmış ifadeler.” şeklinde konuştu.

“ÇORUM’DA GÜVENLİKLE İLGİLİ BİR BEKA SORUNU YOK”

Özsaçmacı, Çorum’da güvenlikle alakalı beka sorununun olmadığını ifade etti.

“YENİ MİMARİ ALANLAR, YENİ KONUT PROJELERİ ÇORUMUN DERDİNE ÇARE OLMAZ”

İyi Parti Çorum Belediye Başkan adayı Bilgi Terlemezoğlu ise son günlerde Çorum’da konut projeleri ve yeni mimari alanlardan bahsedildiğini bunların Çorum’un derdine çare olunmadığını söyledi. Tarımsal alanlar konusunda sorunların yaşandığını ifade den Terlemezoğlu, Belediye Başkanının büyükşehir gibi her mahalleyi, her köyü düşünmesi gerektiğini kaydederek, Çorum merkezde ne yapılıyorsa köylerde de ilçelerde de bunu yapmak gerektiğini söyledi.

“ÇORUM’DA SEÇİMLERLE İLGİLİ OLARAK ALGI OPERASYONU YAPILIYOR”

Terlemezoğlu,31 Mart seçimleriyle ilgili olarak Çorum’da bir algı operasyonu yapıldığını, Ak Parti’nin CHP’ye giden oylarını geri çevirme derdine düşerek CHP’yi öcü gösterme çabası içine girdiğini, CHP’nin de İyi Partiyi öcü göstererek, oylarını geri getirmeye çalıştıklarını öne sürdü. Terlemezoğlu, belediye başkanlığı için aday olan, 6 adaya da bakarak inandığınız adaya oy vermek gerektiğini, bir seçmen olarak İyinin iyisini seçmek zorunda olduklarını sözlerine ekledi.