AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısına katılan Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti il yönetimiyle istişareli olarak Çorum’a en iyi şekilde hizmet edeceklerimi söyledi.

Hafta sonu gerçekleştirilen Kilis ziyaretine de değinen Belediye Başkanı Zeki Gül, sınır ötesine Çorumluların adını yaşatacak bir park yapmak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Zeytin Dalı operasyonunda görev alan Mehmetçiklere destek vermek için Afrin’e gittiklerini söyleyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “moral vermeye gittiğimiz Kilis’te bize moral verir düzeyde karşılamaları bizi ayrıca sevindirdi. Başta Zeytin Dalı harekatında olmak üzere orada savaşan, İslam’ın bayraktarlığını yapan şehit olan oradaki kardeşlerimize rahmet diliyor gazi kardeşlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

BELEDİYEDEN SINIR ÖTESİNE PARK

Başkan Gül, AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısında Afrin’e park yapımıyla ilgili müjde verdi.

Gül; “Kilis’e 500 Bin TL’lik bir yatırımla park yapmayı düşünüyoruz. Kilis Valisi kanuni prosedürünü yerine getirdikten sonra Ak Parti İl Başkanımız Mehmet Karadağ ve teknik ekiplerimizle birlikte sınır ötesine geçerek orada belirlenen noktaya Çorumluların adını yaşatacak bir park yapacağız” diye konuştu.

"GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIM"

Kendilerinden beklentilerin farkında olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül “Bizden hizmet bekleyen hemşerilerimizin umutlarının, taleplerinin olduğunu biliyoruz. Bunları zaten omuzlarımızda hissediyoruz. Hemşerilerimiz partimize, belediyemize bizlere nasıl güveniyorsa, bizler de onlara güveniyoruz ve onların güvenini boşa çıkarmayacak çalışmalar yapacağımızın bilinmesini isteriz” ifadelerine yer verdi.

"GÖNÜLLERE TAHT KURACAĞIZ"

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıklarına teşkilat olarak başladıklarını ve hazırlıkları aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, gönüllere taht kurmak için çaba sarf edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

"Genel seçimlerde alınacak başarı yerel seçimlerden geçiyor" diyen Başkan Gül; “Bundan sonraki süreçte gönüllere yatırım yapıp gönüllere taht kurmak zorundayız. Gönülleri kazanmanın yolu neyse o yolu hep beraber arayıp bulmak zorundayız. 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceğine etki edeceğine inanıyorum. Belediye olarak parti teşkilatımızla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bunda da başarılı olacağımıza benim inancım tamdır. Yan yana, omuz omuza gücümüzü artırarak bu mücadelemize devam etmeliyiz. Projelerimizi takip ediyoruz ve onları bitirme gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

"ZEKİ GÜL’E SONUNA KADAR GÜVENİYORUZ"

AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısında konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün teşkilat ile uyumluluk içerisinde çalıştığını bundan sonraki süreçte de birlikte çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’e desteklerinin tam olduğunu vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, “Belediye Başkanımızın yönetimimize yaptığı ziyaret bizleri sevindirdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Çorum Belediye Başkanlığı hem kamuyu ilgilendiren bir kurum hem de siyasi ayağı olan bir kurumdur. Belediye Başkanımız Zeki Gül hem eğitimci olması nedeniyle hem de uzun yıllardır siyasetin içerisinde olan birisi olması nedeniyle herkes tarafından sevilen belediyenin güler yüzü olan bir isimdir. Cumhurbaşkanımızla yapılan istişarelerin ardından hem teşkilatımızın desteğini alarak, hem de Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın tensipleriyle belediye başkanlığı makamına getirildi. Öte yandan 21 meclis üyemizin 21’inin de oyunu almayı başardı. 20 meclis üyemizin yanı sıra MHP meclis üyesinin de oyunu almayı başarmıştır. Verilen bu destekler Belediye Başkanımızın sorumluluğunu da artırıyor. Belediye başkanımızın teşkilatlarla birlikte çalışıyor olması kamuoyunda da takdirle karşılanmıştır. Biz başkanımıza sonuna kadar güveniyoruz. Herhangi bir şekilde eksiklik, aksaklık, aksama olmaksızın görevini en iyi şekilde yapacağına yürekten inanıyoruz. 2019 seçimlerine Çorum Belediyesi olarak en iyi şekilde hazırlanacağız. Örnek bir belediye olarak da 2019 yılında çıtayı daha da yükselterek güçlü bir şekilde seçimlere girip en iyi neticeyi alacağımıza yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.