AK Parti Genel Merkez Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım, Çorum teşkilatının örnek çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Her fırsatta İl başkanlarına sizleri örnek gösteriyorum” dedi.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu`nda düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Genel Merkez Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım, partililere hitaben bir konuşma yaptı.

AK Parti Çorum teşkilatının seçim çalışmalarının Ankara’da bile konuşulduğunu ifade eden Yıldırım, “Çorum’un seçimlerde göstermiş olduğu başarılar Ankara’da konuşuluyor. Bende bu başarıları ve heyecanı yerinde görmek için sizlerle buluşmak istedim” dedi.

AK Parti Çorum teşkilatı tarafından uygulanan seçim çalışmalarını diğer il başkalarına örnek olarak sunduğunu kaydeden Yıldırım, “İl başkanlarına sizleri örnek gösteriyorum. Hatta onlara gidin Çorum’a başarıyı nasıl elde ettiklerini yerinde görün diye tavsiyelerde bulunuyorum. Yerel seçimler çok önemlidir. Çünkü iktidarın sağlam olması için yerel seçimlerinin kazanması lazım. Siz bu heyecanla yerel seçimde 14 ilçemizi de AK kadrolarla buluşturacağınıza eminim” şeklinde konuştu.