Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Teşkilatı, İl Jandarma Komutanı J.Kıd. Albay Abdurrahman Başbuğ’u ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, CHP İl Yöneticileri, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, CHP Merkez İlçe Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Güldeste Sezer, Çorum İl Jandarma Komutanı J.Kıd. Albay Abdurrahman Başbuğ’u ziyaret ettiler.

CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere, "jandarma kolluk kuvvetleri olarak asayişin sağlanması ve güvenli ve huzurlu bir Çorum için canla başla çalışıyor. Jandarmamızın bu fedakâr çalışmalarından dolayı şahsınız nezdinde teşekkürü bir borç bilirim. Ordumuz yüce Türk milletinin göz bebeği ve ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatıdır. İçinde bulunduğumuz süreçte Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemi bir kez daha çok net bir şekilde ortadadır. Afrin’de gerçekleştirilmekte olan Zeytin Dalı Operasyonu ülkemizin milli güvenliği ve bölge ülkelerin güvenliği ve huzuru açısından büyük önem taşıyor. Temennimiz Zeytin Dalı operasyonunun başarıyla sonuçlandırılması ve Mehmetçiğimizin burnu kanamadan bir an önce yurdumuza dönmesidir. Afrin Zeytin Dalı operasyonunda şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum" dedi.

Çorum İl Jandarma Komutanı J.Kıd. Albay Abdurrahman Başbuğ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP İl Başkanı Ali Rıza Suludere ve CHP yöneticilerine teşekkür etti.