24 Haziran Seçimlerinin ardından başlayan kurultay tartışmaları ile hareketli günler geçiren CHP’de İl Örgütlerinin ilçe danışma kurul toplantıları da tüm hızıyla sürüyor.

CHP Çorum Örgütü de İlçe Danışma Kurulu Toplantıları’nı 6 Ağustos 2018 Pazartesi günü Mecitözü ve Ortaköy İlçeleri ile başlattı ve bugüne kadar 11 ilçenin danışma kurulu toplantılarını tamamladı.

CHP Çorum Örgütü’nden edinilen bilgiye göre; ilçelerde örgüt yöneticileri ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen ilçe danışma kurulu toplantılarında 24 Haziran Seçimleri başta olmak üzere güncel sorunlar masaya yatırılıyor. 

Tüm hızıyla sürdürülen ilçe danışma kurulu toplantılarının 11 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 11.00'de toplanacak Merkez İlçe ve İl Danışma Kurulu Toplantısı ile sona ereceği belirtilirken, 6 Ağustos Pazartesi Mecitözü ve Ortaköy, 7 Ağustos Salı Oğuzlar, Dodurga, Osmancık, Kargı, Lâçin, 8 Ağustos Çarşamba İskilip, Bayat ve Uğurludağ İlçe Örgütleri’nin Danışma Kurul Toplantıları’nın gerçekleştirildiği bildirildi.

CHP Çorum Milletvekili Av. Tufan Köse, İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, İl-Merkez İlçe yöneticileri, ilçe başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, partili belediye başkanları, belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri ile partililerin katıldığı İlçe Danışma Kurulu Toplantıları, Sungurlu, Alaca ve Boğazkale İlçesi ile tamamlanacak.

CHP Eski İl Başkan Yardımcısı Kenan Özcan’ın başkanlığında gerçekleştirilen İlçe Danışma Kurulu Toplantıları, 11 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00'de ortak toplanacak Merkez İlçe ve İl Örgütü Danışma Kurulu Toplantısı ile noktalanacak.