Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Spor Kurulu Çorum’da toplandı.
CHP Spor Kurulu Koordinatörü Cemal Kaman Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, CHP Merkez İlçe Başkanı İsmail Kalender, Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyesi aday adayları, İlçe ve Belde Belediye Başkan Adayları ile çok sayıda partili katıldı.


Toplantı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sinevizyon eşliğindeki selamlama konuşması ile başlarken, daha sonra CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, yaptığı konuşmada, sporun hayatımızdaki önemine değindi.


CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç ise, amatör sporcular ile amatör spor kadrolarında yer alan teknik adamların ulaşım ve konaklama dahil diğer ihtiyaçlarının belediyeler tarafından destekleneceğini söyledi. Amatör spor kulüplerinin artık yalnız olmayacağını ifade eden Kılıç, eğitim kurumlarının spor salonları ve açık sahalarının bakım ve onarımlarını da üstleneceklerini söyledi.
Engelli bireylerin spor yapmaları için gerekli altyapı çalışmalarının artırılacağını dile getiren Özgür Kılıç, spor tesislerinin mimari yapısının da engelli vatandaşların kolaylıkla kullanabileceği şekilde tasarlanacağını belirtti.


Çünkü her an hepimizin engelli adayı olabileceğimizi vurgulayan Kılıç, engellileri spor ve şehirle buluşturacaklarının altını çizdi.
Eğitim kurumlarının spor kulüplerine destek sağlayacaklarını ifade eden Kılıç, çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklar yerine spora teşvik edeceklerinin altını çizdi.
CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’ın konuşmasının ardından İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları da spor konusunda yapacakları projeleri anlattılar.