Cumhuriyet Partisi İl Teşkilatı,Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcısı Sadık Eral, İl Kadın Kolları Başkanı Gülhan Eke, İl Gençlik Kolları Başkanı Onur Topkül, Basın Sorumlusu İlhami Türksal’ın katıldığı ziyarette, CHP heyetini Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Galip Deniz CHP heyetini karşıladı.

Ziyarette bir konuşma yapan CHP İl Başkan Yardımcısı Sadık Eral, “Cumhuriyet Halk Partisi; dünyada emperyalizme karşı ilk şanlı bağımsızlık savaşını vermiş olan Kuvayı Milliye şehitlerimizi manevi değerleriyle onların Başkomutanı Mustafa Kemal tarafından kurulmuş bir partidir.

Biz CHP olarak yaşadığımız bu topraklara, bu yurda, bu vatana, bu millete, bu halka sevdalı bir partiyiz.

Bu vatanı, bu milleti sevmenin birinci kuralı atalarımıza, şehitlerimize saygılı olmaktır.

Şehitlerimizi sevmenin onlara bağlı olmanın koşulu ise şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu kutsal toprakları bütün kurum ve kurullarıyla demokrasinin beşiği haline getirmektedir.

Biz şehit aileleri derneğini bu amaçla ziyaret ediyoruz. Herkes bilsin ki, biz hepimiz şehit ailesiyiz. Bu ailenin acıda, tasada, elemde bir fertleriyiz. Şehitlerimizin sayesinde bağımsız bir toplumda barış içinde bir arada yaşıyoruz. CHP olarak bunların bilinci içindeyiz. Şehitlerimizi her daim kalbimizde yaşatmaktayız. Her zaman şehit ailelerimizin yanındayız.” dedi.

Şehit Aileleri ve Gaziler Dernek Başkanı Galip Deniz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.