Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Adayları Tufan Köse, Burçin Solmaz Polat, Gürsel Yıldırım, Mehmet Tahtasız, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri seçim çalışmaları kapsamında traktör galericilerini ziyaret etti.

CHP Milletvekili Adayları, Traktör Sitesinde esnafla buluştu.

Milletvekili adayları, galericileri tek tek gezerek dertlerini dinlediler.

Galericiler, en büyük sorunlarının döviz fiyatlarının yükselmesi olduğunu, faiz oranların yükselmesi ile piyasaların tamamen durduğunu ve uzun zamandır traktör satamadıklarını söylediler.

CHP Milletvekili adayları ise 24 Hazirandan sonra CHP iktidarında döviz fiyatları ve faizlerin çok kapsamlı ekonomi programları ile normal seviyelere çekileceğini ifade ettiler.

Üreten bir Türkiye için tarım politikalarını baştan aşağı değiştireceklerini ve çiftçinin planlı ve fizibilitesi yapılmış teşvik programları ile tamamen üretime dayalı bir modelle huzur ve refah seviyesini yükselteceklerini kaydeden Milletvekili Adayları, "Çiftçi teşvikleri ile birlikte galerici esnafı da pastadan payına düşeni mutlaka alacaktır. Bunlara ek olarak esnafımızın kredi kartı ve kredi faizlerinin büyük bölümünü silerek esnafımızın rahat bir şekilde ticaret yapmasını sağlayacağız" diye konuştular.