AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da seçim çalışmalarının büyük bir olgunluk içerisinde devam ettiğini belirterek, “demokrasi kazansın istiyoruz” dedi.
30 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için siyasi partilerin hazırlık çalışmalarının devam ettiğini, çalışmaların sağduyulu biçimde sürdüğünü anlatan Ceylan, tüm partilerle birlikte demokrasi şenliği içerisinde, barış ve kardeşlik ortamında seçim sürecini tamamlamak istediklerini kaydetti. 
5. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Yayla Haber’i ziyaret ederek bazı açıklamalar yapan Ceylan, geçmiş yıllarda seçimlerin demokratik bir havada, şenlik tadında geçtiğini, bu seneki seçimlerin de aynı şekilde tamamlanacağına inandıklarını dile getirerek, “Kazanan demokrasi olsun istiyoruz. Ortak paydamız Çorum olduğuna göre, hep birlikte Çorum’u geleceğe taşımanın gayreti içerisinde olmalıyız. Tüm siyasi partilerin de bu şekilde düşündüğünü umuyoruz. Bundan şüphemiz yok. Herkes kendi projesini anlatacak, halkımız 30 Mart’ta sandık başında nihai kararını verecek. Seçimlerin güzel bir havada geçmesi, demokrasinin kazanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadesini kullandı.