AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan, meclisteki makamında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Ceylan, daha önceki günlerde olduğu gibi dün yine ziyaretçi akınına uğradı.

1 Kasım seçimleriyle birlikte parlamentoya giden Ceylan, çok sayıda sivil toplum kuruluşu, bürokrat, siyaset adamı ve vatandaş tarafından ziyaret edildi.
Öz Sağlık İş Sendikası Çorum Bölge Temsilcisi Hüsnü Ayhan, Aile Sosyal Politikalar Sevgi Evleri Kız Yurdu İşyeri Temsilcisi Reyhan Partici, Akdağ Huzurevi İşyeri Temsilcisi Nezaket Sağlam, Çocuk Evleri İşyeri Temsilcisi Leyla Aykaç, Sevgi Evleri Engelsiz Yaşam İşyeri Temsilcisi Ali Sönmez, Atıl Üzelgün Huzurevi İşyeri Temsilcisi Mehmet Uçar, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Sosyal Güvenlik Kurumu Çorum İl Müdürü Duran Cesur, İl Müdür Yardımcıları Ali Şahan, Enver Yıldız ve Birol Özkan da Ceylan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Öte yandan Çorum Baro Başkanı Altan Akpınar, Başkan Yardımcısı Kenan Kellerbağı, Sayman Mehmet Altunkeser, Yönetim Kurulu Üyeleri Ercan Daşdan, Yusuf Ahlatcı, Filiz Özdemir Erdoğan, İbrahim Şimşek, Can Arslan Kayalar ve Sevinç Demirtaş Şahin, Ceylan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın ve beraberindeki Yusuf Altun, Hüseyin Ercan ve Zekeriya Yurttaş'ı da makamında ağırlayan Ceylan, heyetin tebrik ve başarı dileklerini kabul etti.
Türk-İş İl Temsilcisi ve Şeker - İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Sefer Kahraman da Ceylan'ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletip çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Muzaffer Yıldırım ile bazı vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de Ceylan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kişiler arasında yer aldı.
Ziyaretçileri ile sohbet eden Ceylan, hem Çorum'un sorun ve talepleri hakkında bilgi aldı, hem de karşılıklı istişare yaptı.
Ceylan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. 
Editör: TE Bilişim