Ak Parti Çorum İl Teşkilatları tarafından Ramazan bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi.

Parti binasındaki bayramlaşma törenine AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekili Adayları Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, AK Parti eski Milletvekili Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Yönetim Kurulu Üyeler, ve partililer katıldı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum teşkilatları olarak her zaman büyük bir coşku ve kalabalıkla bayramlaşma programı düzenlediklerini belirtti.

Karadağ, Şanlıurfa’nın Suruç İlçesi’nde AK Parti milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın seçim çalışmaları sırasında çıkan kavgada, milletvekilinin kardeşi Mehmet Yıldız ve birkaç kişinin hayatını kaybetmesi ile bayramı buruk olarak yaşadıklarını söyledi.

Seçimde kaybedeceklerini anlayanların terör olaylarına sarıldığını belirten Karadağ, “Terör ne Ramazan ayı dinliyor, nede bayram bu katiller her zaman iş başındadırlar. HDP, PKK’nın koruyuculuğunu yapıyor ve her platformda destekçisi olduğunu göstermekten geri kalmıyor” dedi.

Karadağ, ana muhalefet partisinin ve Cumhurbaşkanı adayının bu terör örgütüne destek veren partiler ile işbirliği içerine girdiğini ifade etti.

Bayramdan sonra seçim çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Karadağ, “Oy verirken çocuklarımızın ve kendimizin geleceği için oy verdiğinizi sakın unutmayın. Teşkilatlar olarak buna göre çalışmalıyız. İnşallah bu bayramı buruk kutluyoruz, 24 Haziran’da çifte bayram olarak kutlayacağız” dedi.

Seçimlere az bir süre kaldığının altını çizen Karadağ, teşkilatlar olarak her zaman büyük başarılara imza attıklarını belirterek, bu seçimlerde de teşkilatlar olarak çok çalıştıklarını ve bu çalışmaları da 24 Haziran’da rekor oy alarak taçlandırmak istediklerinin altını çizdi.