MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Osmancık Caddesi’nde bulunan köprüyü yıkacağını ve Çorum’a havaalanı yapılması noktasında her girişimde bulunacağını kaydederek, “Köprü yıkılmaz diyenler, ‘Yıkarız’, havaalanını ise, ‘ Millet isterse getiririz’ demeye başladı” dedi.

Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Merzifonlu ve partililerle birlikte Yayla Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, aynı zamanda Alaca Lider, Osmancık Haber ve Kargı Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Hacı Odabaş’ı ziyaret eden Şahin, Belediye Başkanı olduğu takdirde Çorum’a yapacağı bazı projeler hakkında bilgiler verdi.

KÖPRÜYÜ YIKACAĞIM DEYİNCE, AŞGIN’A HİDAYET GELMİŞ ODA YIKACAKMIŞ

Osmancık Caddesi’nde bulunan köprüyü Belediye başkanı olduğu takdirde yıkma sözü veren Kenan Şahin, “Seçim çalışmalarımda Osmancık caddesinde bulunan benim ‘Ucube’ diye nitelendirdiğim köprüyü yıkacağım diye taahhütte bulundum. Ben bu köprüyü yıkacağım dedikten sonra AK Parti Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Aşgın, seçim çalışmalarında, ‘O köprü yıkılamaz, karayollarının uhdesinde, Kenan bey boş konuşuyor’ diye konuşmalar yapmıştı. Bizde dedik yıkarız, o dedi ki yıkamazsınız. Ama ne hikmetse hidayet nasip oldu herhalde, bu köprüyü isterlerse bizde yıkarız demeye başladılar” şeklinde konuştu.

HAVAALANI NEDEN OLMASINA DÖNDÜLER

Konuşmasının devamında Çorum’un yıllardır özlemini duyduğu havaalanı konusuna da değinen Kenan Şahin, “Biz Çorum’a havaalanı gelmesi noktasında canla ve başla çalışacağız. Bizim bu çalışmamamızı görenler daha önce havaalanı olmaz diyorlardı, şimdi ise millet isterse neden olmasına döndüler” dedi.