Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Uslu ve Bağcı, Çorum ilçe ve beldelerinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ilgili taleplerini Bakan Yardımcısı Balta’ya ileterek belediyelerle ilgili taleplerin bulunduğu dosyayı ilettiler.
Milletvekili Uslu, Bakan Yardımcısı Balta’ya “Bakanlığınız uhdesinde yapılması planlanan ve planlanacak eğitim seminerlerinin bir etabının turizm ve konaklama imkanları açısından son derece gelişmiş bir şehrimiz olan Çorum’da yapılmasını istiyoruz” dedi. 
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta da Çorum’un gelişimini takip etiğini, eğitim seminerleriyle ilgili turizm ve konaklama imkanlarının uygunluğunun memnuniyet verici olduğunu söyleyerek bu konuda gerekli çalışmaları yapacaklarını söyledi. Bakan Yardımcısı Balta, Çorum’un ilçe ve belde belediyeleriyle ilgili çalışmaları da takip edeceğini ve sonuçlandırmak için gerekeni yapacağını söyledi.