Çorum İl Genel Meclisi AK Parti Grup Toplantısı yapıldı.

Temmuz ayı toplantılarının başlaması nedeniyle AK Partili meclis üyeleri grup toplantısında bir araya gelerek 24 Haziran seçimlerini ve gündemi değerlendirdi.

Parti binasında bugün AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Parti Grup Başkan Abdullah Meteoğlu ve AK Parti grubu katıldı.

Toplantı da bir konuşma yapan AK Parti Grup Başkan Abdullah Meteoğlu, 24 Haziran seçimlerinde kırsal kesimden istenilen oyu aldıklarını belirterek, “Köy köy gezerek, sıkmadık el bırakmadık. Bu ziyaretlerimiz neticesinde kırsal kesimimizden İl Genel Meclisi üyelerimizin sayesinde, en büyük desteği almış durumdayız. Gece gündüz demeden çalışan İl Genel Meclisi üyelerimize ve bizi destekleyen kırsal kesimdeki halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise Çorum halkına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Bizlere tekrar güvenerek, oylarını esirgemeyen Çorum halkına ve partili kardeşlerime teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti ile Çorum’un köylerinin çehresi değiştiğini ve hizmet almaya başladığını ifade eden Akar, “Köylerimizi, Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetler ile buluşturduk ve buluşturmaya da devam edeceğiz. Bizler gelmeden önce, insanın en temel ihtiyacı olan su, nerdeyse hiçbir evde yoktu. Şuanda Allah’a şükürler olsun yapılan hizmetler ile suyu olmayan hiçbir evimiz yok. Köylerimizi çamurdan kurtardık her evin önünü kilit taşı ile buluşturduk, kanalizasyonlar yaptık. Artık köylerimizi daha da nasıl modern hale getiririz diye projeler aramaya koyulduk. Köylerimize her hizmeti getirdik” diye konuştu. Konuşmaların ardından toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.