AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, seçim ziyaretlerinde halkın hizmet noktasında söyleyecek bir şeyinin kalmadığını gördüklerini ifade ederek, “Artık öyle bir noktaya gelmişiz ki, ‘bir isteğiniz eksiğiniz var mı? söyleyin yapalım’ dediğimiz de, halkımızın hizmet noktasında söyleyecek bir şeyinin kalmadığını gördük” dedi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Temmuz Ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı katıldı.

Burada bir konuşma yapan Ceylan, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin yeni bir sisteme geçtiği gün olarak tarihe yazılacağını kaydederek, “Türkiye önemli bir dönemeçten geçti. Bu dönemeçte kendine engel olan kamburları sırtından attı” dedi.

24 Haziran seçiminde AK kadroların canla ve başla çalıştığını ifade eden Ceylan, “24 Haziran seçiminde yaşanan zaferde herkesin çok büyük bir emeği var. Bu seçimde iki seçenek vardı, halkımızın önünde. Ya devam edilecekti, yada Türkiye’de kaos ortamı başlayacaktı. Halkımız oynanan oyunları gördü ve vatanına sahip çıktı” şeklinde konuştu.

Seçim çalışmalarında vatandaşlardan hiçbir yatırım ile ilgili şikayet almadıklarını kaydeden Ceylan, “Çalışmalar kapsamında gittiğimiz ilçeler olsun, köyler olsun, Çorum merkezimizde olsun asla bir sorun ile karşılaşmadık. Çünkü Belediyemiz, İl Genel Meclisimiz kendi sorumlukları içerisinde bulunan alanlarda görevlerini laiki ile yerine getirmiş. Artık öyle bir noktaya gelmişiz ki, ‘bir isteğiniz eksiğiniz var mı? Söyleyin yapalım’ dediğimiz de bile oldu. Halkımızın hizmet noktasında söyleyecek bir şeyinin kalmadığını gördük. Bu çalışmalarından dolayı Belediyemize, İl Genel Meclisimize, İl ve Merkez İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“AK Parti’nin başarasının içinde emek, hoşgörü ve sevgi vardır. Bizim derdimiz büyüktür. Çünkü bizim tek derdimiz Çorum’dur, derdimiz milletimize hizmet etmektir” diyen Ceylan, 24 Haziran seçiminde sahada bir heyecan olduğunu ve bu heyecanın zaferi tetiklediğini kaydederek, “Gençlik ve Kadın Kollarımızın insanımıza dokunarak, gönüllerine girerek yapmış oldukları çalışma neticesinde Çorum’da büyük bir başarıya imza attık” şeklinde konuştu.

Her seçimin bir öncüsü olduğunu kaydeden Ceylan, “Seçimlerimizin vazgeçilmez öncüsü ise kadınlarımızdır. 24 Haziran’da nasıl kadınlarımız sayesinde başarı elde ettiysek, yine önümüzdeki yerel seçimde de kadınlarımız sayesinde 14 belediyemizi de AK kadrolar ile buluşturacağız. Önemli olan insanımıza dokunmak ve gönlüne girebilmektir.” dedi.

Amaçlarının Çorum’u sağlık alanında bölgede birinci yapmak olduğunu kaydeden Ceylan, “Yakında Diş Hastanemizi de yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Ama biz bunla da yetinmedik bir de Çorum’umuza Diş Fakültesi açılması için girişimlerde bulunduk. Şuanda Çorum’umuza gelecek olan Profesör ve Doçentlerimizi ayarladık. Bu hizmetlerle birlikte halkımız diş tedavisi için asla başka illere sevk alarak gitmek zorunda kalmayacaktır. Şuanda Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma hastanemiz dışarıdan yüzde 35 sevk alır hale geldi. Çorum’umuza Onkoloji bölümünü de açtığımız da bölgenin parlayan yıldızı olma hedefimizi gerçekleştirmiş olacağız ” şeklinde konuştu.