Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve kuruluşları ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına yoğun tempoda devam eden Milletvekili Adayı M. Akif Aras, her gün kilometrelerce yol kat ediyor. Son günlerde çalışmalarını ağırlıklı olarak merkezde sürdüren Milletvekili Adayı Aras, resmi kurumlara ziyarette bulundu. Aras, Orman İşletme Müdürlüğü, İl Özel İdaresi, İl Genel Meclisi, Devlet Su işleri, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Karayolları Şefliği gibi kurumları ziyaret etti. Hem kurum müdürleri ile hem de personelleri ile görüşen Aras, partisinin seçim beyannamesinde kamu personellerine yönelik yer alan taahhütleri hakkında da bilgileri paylaştı.

Kamuda görev yapan mühendislerin özlük haklarının iyileştirileceğini söyleyen Aras, kamu çalışanlarının tüm ek ödemelerinin emekli aylığına yansıtılacağını vurguladı.

Yardımcı hizmetler sınıfında çalışanların, genel idari hizmetlere geçirileceğini açıklayan Aras, kadro alamayan taşeron işçilerin, 4/B’li, vekil, sözleşmeli, fahri ve geçici statüde çalışanların kadroya alınacağını da müjdeledi.

Aras’ın anlattığı seçim vaatlerinden memnun kalan kamu çalışanları, Aras’a başarılar dilerken, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler.