Çorum’da aralarında farklı siyasi partilerden kişilerinde bulunduğu 40 kişi AK Parti’ye katıldı. Partiye olan yeni katılımlar için AK Parti İl Başkanlığında bir tören düzenlendi.
AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse ile il ve merkez ilçe yöneticilerinin hazır bulunduğu programda partiye yeni üye olanlara rozetleri katıldı.
Millete hizmet prensibinde AK Parti çatısı altında buluştuklarını dile getiren AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, AK Parti’nin kırılmış gönülleri onardığı, kimsesizlerin kimsesi olduğunu belirterek, herkesin elini vicdanına koyduğu zaman, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin bu ülke için gece gündüz demeden çalıştığını gördüğünü belirtti.
AK Parti Çorum Merkez ilçe Başkanı Mustafa Köse de, AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu belirterek, hiçbir zaman millete ayakları yerden kesik vaatlerde bulunmadıklarını vurguladı. Köse, halkın hizmet noktasında AK Parti’ye inandığını ve güzel çalışmalar yaptıklarını ifade ederek, bundan sonrada yapmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yapılan konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.