Çorum’da, AK Parti "Yerel Yönetimler İstişare ve Danışma’ toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Binası Toplantı Salonu’nda, Genel Merkez Yerel Yönetimler İl Koordinatörü Mehmet Geldi’nin başkanlığında düzenlenen toplantıda 24 Haziran seçiminin değerlendirilmesi yapılırken, Belediye başkanlığı seçiminde izlenecek olan yol haritası da belirlendi.

Bugün gerçekleştirilen toplantıya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur, AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclis üyeleri katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler İl Koordinatörü Mehmet Geldi, teşkilat olarak yıllık faaliyetler çerçevesinde belediyeleri ziyaret ettiklerini dile getirerek, “18 Ağustos’ta yapılacak olan kongre öncesinde değerlendirmelerimizi yapıyoruz. Bu toplantılarımızın amacı bu millete daha iyi nasıl hizmet yapacağımız konusunda fikir alış verişinde bulunmaktır” dedi.

Geldi’nin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı olarak devam etti.