AK Parti Teşkilatları, Kasım ayında yapılması beklenen erken seçim için hazırlık çalışmalarına başladı.
AK Parti Çorum İl Danışma Meclisi toplantısı, bugün yoğun bir katılımla yapıldı.
Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya; AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, il ve merkez ilçe yöneticileri, ilçe–belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.
Toplantının divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Eyüp Arslan üstlenirken, katip üyeliklere ise İl Yönetim Kurulu Üyesi Didem Ildırar ile İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Lütfi Alkan getirildi.
Divan Başkanı Eyüp Arslan, ülkemizde yaşanan terör olaylarından dolayı üzüntülerini dile getirerek, şehitlere başsağlığı, yaralılara da acil şifalar, Türk milletine sabır diledi.
Toplantının açılış konuşmasını İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu yaptı.
Bekiroğlu ülkemizde yaşanan terör olaylarını ve bazı siyasi gelişmeleri değerlendirdi.
Toplantının ikinci bölümü ise basına kapalı olarak devam etti. Basına kapalı bölümde milletvekilleri ülke ve Çorum gündemini değerlendirirken, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz da belediye çalışmalarını içeren bir sunum yaptı.