AK Parti Teşkilatları, bayramın ikinci günü bayramlaştılar.

İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın ev sahipliğini yaptığı bayramlaşma programına AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, Sağlık eski Bakan Yardımcısı Çorum eski milletvekili Agah Kafkas, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, ilçe başkanları, belediye başkanları ve teşkilat yöneticilerinin yanısıra partililer katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan İl Başkanı Mehmet Karadağ, "Milletvekillerimizle Çorum’un sorunlarını her ay periyodik olarak oturup konuşuyoruz. Bu nedenle asıl alkışı vekillerimiz hak ediyor. Çorum’da her seçimde Türkiye ortalamasının üzerinde oy oranına sahip oluyoruz. Her yeni seçimde bir öncekinden daha fazla oy almamız gerekiyor. İlk seçimde hedefimiz tüm belediyeleri kazanmak” dedi.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın metal yorgunluğu ile ilgili sözünü hatırlatarak, il, ilçe, yönetim ve belediye başkanlarının kendilerine bakmayıp başkasında bir şeyler aradığını ileri sürerek, “Kusuru olan aynaya bakmaz. Başkasında kusur arar. Herkes aynaya bakmak durumundadır” ifadelerini dile getirdi.

Merkez İlçe başkanı Erhan Akar da İslam coğrafyasında yaşanan zulme dikkat çeken bir konuşma yaptı.

Ardından da Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, dünyada yaşanan zulümleri dillendiren Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lidere sahip olmaktan dolayı Allah’a şükrettiklerini söyledi. 

AK parti Çorum Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ahmet Sami Ceylan ve Salim Uslu da, söz alarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundular.